Furminator voor vermindering van haarverlies bij dieren

Mijn hond gaat op dit moment door een fase van redelijk extreme verharing. Ontzettend vervelend, want het hele huis zit onder het haar. Dus ik ging op onderzoek uit welk product mij kan helpen de verharing van mijn hond tegen te gaan. Al snel stuitte ik op de Furminator deShedding Tool van het merk Furminator. Dit product trok mijn aandacht.

Furminator deShedding

De Furminator deShedding Tool is bedacht door professioneel hondentrimster Angie Porter. Zij was op zoek naar een product om verharing bij dieren tegen te gaan. Ze kwam erachter dat dit product niet verkrijgbaar was, daarom besloot ze de Furminator deShedding Tool te ontwikkelen. Deze tool zorgt ervoor dat de ondervacht van huisdieren eenvoudig, efficiënt en veilig verwijdert wordt. Het merk blijft deze tool continue innoveren en verkoopt in haar assortiment ook bad- en hygiene en haarverzorgingsproducten en verzorgingsinstrumenten.

Voor elk dier een deShedding tool

Furminator heeft diverse varianten van de deShedding tool voor verschillende huisdieren. Ik heb interesse in de FURflex deShedding Tool. Deze tool verwijdert de losse haren van een hond en is geschikt voor alle haartypes. Ideaal voor mijn situatie! Per gewichtscategorie is er een passende tool beschikbaar.

Furminator heeft ook een deShedding tool voor katten én voor paarden. Hiermee kun je eenvoudig de wintervacht van je paard verwijderen. Een ander interessant product voor katten en honden zijn de deShed Control Cloths. Met deze handige doekjes kun je eenvoudig losse haren uit de vacht van je hond of kat verwijderen.

Grooming producten

De grooming producten van Furminator zijn ontwikkelt voor het ontklitten en verzorgen van dierenvacht. Met een dubbelzijdige borstel, de zogenaamde Dual Brush, kun je klitten, vervilting en losse haren verwijderen. Het merk verkoopt ook hondenkammen, slickerborstels, roskammen, enzovoort.

Furminator hygiëne producten

Het merk heeft ook diverse hygiëne producten in het assortiment om de vacht gezond te maken en shiny. Daarnaast werken deze producten ook tegen verharing. Een win-win situatie dus! Het merk heeft Ulta Premium Shampoo en conditioner die een combinatie van hoogwaardige ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten verzorgen en beschermen de vacht. Wil je je hond of kat opfrissen tussen wasbeurten door? Dan kun je de Furminator Waterless Spray gebruiken. Er is een deshedding versie voor het tegengaan van haarverlies, een Hairball Prevention variant om haarballen te verminderen en Deodorizing spray om de vacht een frisse geur te geven.

Het merk biedt diverse producten die je kunt gebruiken om verharing tegen te gaan en tegelijkertijd de vacht van je huisdier te verzorgen. Ik ben enthousiast en ben mijn winkelwagentje al aan het volgooien!